På kongelig hagefest

Dronning Sonja var godt fornøyd og ville gjerne ha et ekstranummer. Lasse måtte dessverre skuffe henne.....

TSM var i helgen invitert til å spille på den kongelige hagefesten på Gamlehaugen. Korpset fikk invitasjonen for noen få uker siden, og til tross for at sommerferien allerede hadde startet for flere av musikantene så klarte vi å stille korps.

TSM var invitert til å spille fanfare når de kongelige kom, og når de tok farvel. I tillegg skulle korpset være ett av de kulturelle innslagene og underholde gjestene med 2 korte stykker. Dronningen ville gjerne høre mer, men siden korpset hadde gjort som de fikk streng beskjed om så var det ikke tatt med noe ekstranummer denne gangen.

Å delta på hagefesten var en opplevelse for store og små, kanskje mest for foreldrene som var med som crew. Korpset gjorde en fin figur og fikk mange gode tilbakemeldinger.

Nok et høydepunkt i en fantastisk vårsesong, og en fin inngang til ferien.

Ute på oppdrag.
Ute på oppdrag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*