Høstseminar i Samnanger, suksess nok en gang !

Debutkonsert for spente TSM aspiranter. Et støttende hjemmepublikum følger spent med.

Helgen 12. – 14. september var det klart for seminar i Samnanger. Etter fjorårets suksess var det store forventninger til øvingshelg fra mer enn 60 musikanter. Ekstra spennende var det for de nye aspirantene som for første gang skulle få oppleve det indre liv i TSM på nært hold.

Hovedkorpset startet ballet med øving fredag kveld. For å bryte ned det prektige korpsimaget ble det servert kjøpepizza til kvelds.

Lørdag morgen viste Samnanger seg fra sin beste side. En kjempefin høstdag med strålende sol og sommertemperaturer. Spente aspiranter og juniorer ble tatt vel i mot. Formiddagen gikk med til gruppeøvelser for alle sammen. 60 musikanter krever sitt når det skal arrangeres øvelse i mindre grupper. TSM er heldigvis godt forspent med kvalifiserte spillende foreldre som stiller opp og instruerer.

En annen suksessfaktor for et vellykket seminar er engasjerte foreldre som passer på at alle har det bra og sørger for at sultne sultne barn får mat når de skal. Til lunch sørget engasjerte foreldre for at det ble servert ‘Ingunns lapper for 60 musikanter og voksne‘ til stor jubel fra alle fremmøtte.

Etter fellesøving for 3 TSM korps var det middag og underholdning. Det tradisjonsrike rebusløpet ble nok en gang suksess, og engasjerte både voksne og barn.

Søndag morgen var det vekking, frokost og rydding, etterfulgt av mer øving. Viktig å være godt forberedt når alle foreldre kommer på hentekonsert om ettermiddagen ser du ! Dette var også debutkonsert for våre nye aspiranter. Spente unge musikanter som for første gang skulle spille konsert. Det gikk veldig bra ! Gode aspirantprestasjoner ble etterfulgt av gode prestasjoner fra juniorkorps og hovedkorps.

Tusen takk til alle musikanter og voksne for kjempegod innsats i helgen !! Et godt grunnlag for en ny sesong er dermed lagt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*