Kjempeinnsats i Hordablæsten 2015 !!!

Hovedkorpset på scenen i Grieghallen under Hordablæsten 2015.

Tertnes Skoles Musikkorps gjorde en glimrende innsats under årets Hordablæst. Både Hovedkorps og Juniorkorps vant sine klasser. Juniorkorpset satte standarden lørdag formiddag for en fullsatt sal. Dommerene lot seg også imponere og konkluderte med at dette var «Et fremmadstormende korps med mange talenter».

Hovedkorpset vant 1. divisjon Brass med 95 poeng. I tillegg fik korpsets trombonister gruppeprisen i divisjonen. Korpset mottok også vandrepokalen for høyeste poengsum uansett divisjon.

Flere av korpsets musikanter deltok også i solist- og ensemblekonkurranser. Mange flotte resultater, men spesielt bra for Andreas Øian for en flott 2. plass i solistklasse 10 år. Gratulerer til alle solister og ensembler fra TSM for flotte prestasjoner og plasseringer !!!

Mer info, og resultater, finnes på NMF sine sider: http://musikkorps.no/2906-2/

Jan Egil gir sine siste instruksjoner til hovedkorpset.
Jan Egil gir legger siste hånd på verket før korpset går på scenen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*